Jitka Zelenková
Já tě mám ráda

Diskografie

deska ja-te-mam-rada
Já tě mám ráda
2014
deska Krásný důvod (proč ráda zpívám)
Krásný důvod
(Proč ráda zpívám) - 2012
deska Zlatá kolekce
Zlatá kolekce
2010
deska Moje Vánoce
Moje Vánoce
2007
deska Pod kůží
Pod kůží
2006
deska Sametový hlas
Sametový hlas
2004
deska Jitka
Jitka
2000
deska 20x Jitka Zelenková
20x Jitka Zelenková
1998
deska Perly
Perly
1994
deska Jen pár večerů
Jen pár večerů
1993
deska Zázemí II
Zázemí II
1992
deska Bez lásky láska není
Bez lásky láska není
1987
deska Máme si co říct
Máme si co říct
1985
deska V tuto chvíli
V tuto chvíli
1983
deska Close Up
Close Up
1982
deska Kdo jsem vlastně já
Kdo jsem vlastně já
1981
deska Zázemí
Zázemí
1979

Singly Jitky Zelenkové

© 2007-2017 Jitka Zelenková, all rights reserved